Våra tips om läkemedel online

Hur man sparar pengar på receptbelagda läkemedel: 6 enkla sätt


Normala receptbelagda läkemedel är ofta mycket dyra, särskilt de nya och om kostnaden för medicinen inte är täckt av försäkringar, kan det sluta med att du spenderar mycket pengar på receptbelagda läkemedel.

Många människor har inte någon sjukförsäkring alls och måste hitta pengar till mediciner när de blir sjuka. Återigen finns det några läkemedel som inte omfattas av försäkring alls. Om du spenderar mycket pengar på receptbelagda läkemedel på ett eller annat sätt finns det sätt att spara pengar. När ekonomiska förhållanden är dåliga och när människor inte känner sig så sjuka, kan de bara sluta spendera pengar på mediciner utan att inse de skador de kan åsamka sig själva. Tänk på att du alltid kan få hjälp med bra priser hos rabattkod apotea på nätet.


Vad du kan göra för att spara på receptbelagda läkemedel1. Prata med din läkare.

Först och främst prata med din läkare. Om han har gett dig ett recept och när du går för att hämta det, inser du hur dyrt det är, gå tillbaka till honom och prata med honom eller ring honom. Be om billigare ersättare. Men ibland är läkare ganska envisa om vilka läkemedel och vägrar att rekommendera en billigare ersättare, ofta säger de att ett visst företag är bättre.

Om så är fallet finns det två andra saker du kan göra ...

2. Fråga apotekspersonalen om det finns billigare läkemedel som tillverkats av andra företag. Olika läkemedelsföretag kan ha olika prisnivåer för medicinerna. Om du får den billigare versionen av medicinen kommer det att resultera i avsevärda besparingar. Ibland säljer olika apotek också mediciner till varierande priser.

3. Annars, köp en uppsättning eller ett paket med läkemedel och gör egen forskning på internet. Leta efter läkemedlets kemiska sammansättning (om det inte finns skrivet på förpackningen, kan du kontrollera formuleringen på nätet). Se sedan de andra företagen som producerar samma läkemedel och vilket pris de säljer det för.

4. Köp generiska läkemedel

Köp generiska läkemedel, de är vanligtvis billigare. Om p-piller kan delas kan du köpa en större mängd, vilket blir billigareoch dela tabletterna. Säg till exempel att du rekommenderas att ta 500 mg. men 1000 mg.  är billigare, du kan dela dem på hälften och få det mycket billigare.Detta fungerar dock inte för filmdragerade tabletter.

5. Beställ online.

Ibland kan du beställa droger i storpack via post. Detta kan leda till betydande besparingar för dig. Naturligtvis är detta bara möjligt för kroniska tillstånd och inte för akuta sjukdomar där du behöver omedelbar lättnad.
Var dock försiktig med att köpa från internet, eftersom du aldrig kan vara säker på om medicinerna uppfyllt de stränga kvalitetskontrollerna eller ej. Om du behöver fköpa mediciner från utlandet eftersom det är billigare där, be om kvalitetsprovrapport innan du köper.

6. Alternativa åtgärder.

Om du har mindre problem, försök med alternativa lösningar. Homeopatiska läkemedel är mycket billiga. På samma sätt kan du prova naturliga lösningar som eteriska oljor. Lär dig att behandla olika hälsoförhållanden med eteriska oljor på http://www.imaggino.com. Du kan också prova kost och motion under vissa förutsättningar. Självklart kommer det inte att fungera för alla problem, men kan hjälpa till vid gränsöverskridande blodtryck, diabetes, kolesterol och liknande.

Kommentarer

  1. It’s a classic great for me to go to this blog site, it offers helpful suggestionsBlogger webpage

    SvaraRadera

Skicka en kommentar